Παρουσιάση δίσκου «Consortium in Amato» στην Κέρκυρα

0
178

Consortium in Amato Τα Παιδιά της Παλαιότητας

«Γιατί εδώ και χρόνια ακολουθεί έναν δικό του δρόμο πέρα από μόδες και ψυχαναγκαστικούς μιμητισμούς. Γιατί πρόκειται για έναν δίσκο φιλολογικό επίτευγμα, όπου ο Π.Ε. Δημητριάδης με …λαϊκό ελιτισμό σκύβει με αγάπη (ευλογημένη) στα διαβάσματα για να τα μετουσιώσει σε …σπετσερικά για τις χαίνουσες πληγές του χαμένου έρωτα. Γιατί δεν ξέρω αν είναι ο σπουδαιότερος ποιητής της γενιάς μας, είναι πάντως ο πιο δικός μας. Α, και για το εξώφυλλο με το …τσουτσούνι από την Πομπηία.»
Αντώνης Ξαγάς (Mic.gr)

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ παρουσιάζει τον δεύτερο δίσκο των Παιδιών της Παλαιότητας και πρώτη κυκλοφορία για τη νεοσυσταθείσα κερκυραϊκή δισκογραφική εταιρεία label 39, Consortium in Amato.

Για το Consortium in Amato και τα Παιδιά της Παλαιότητας θα μιλήσουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός (ΕΡΑ Κέρκυρας) και μουσικός συντάκτης (SONIK) Σπύρος Χυτήρης, ο βετεράνος μουσικόφιλος, μαθηματικός Γιάννης Κρητικός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κερκυραίων, συμμαθητής και «νονός» των Κόρε. Ύδρο., Νίκος Αναστασόπουλος και ο ιστορικός-θεολόγος Νίκος Δημήτριος Μάμαλος, ενώ χαιρετισμό μέσω skype θα απευθύνει από την Αθήνα o συμμαθητής-μαθηματικός-ποιητής και «manager εσωτερικού» των ΠτΠ Μάριος Μαγιολαδίτης.

Τα «φιλολογικά» μυστικά πίσω από το Consortium in Amato θα μας αποκαλύψει ο ίδιος ο Π.Ε. Δημητριάδης.

Τις ομιλίες θα διανθίσει ακουστική παρουσίαση τραγουδιών του δίσκου από το τρίο της Παλαιότητας.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, Σχολεμβούργου 39 – Τένεδος
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016
ώρα: 21.30