Μια οφειλόμενη απάντηση

0
164

Αυτή την περίοδο λόγω του δημοψηφίσματος παρατηρούμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι του πνεύματος παίρνουν θέση υπέρ του ναι ή υπέρ του όχι.

Την άποψη τους κατέθεσαν και ο Κοσμήτορας μαζί με 5 Προέδρους της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής αλλά θα θέλαμε να τονίσουμε μια σύγχυση που δημιουργείται μέσα από αυτή.

Η υπογραφή του κειμένου γίνεται με τρόπο που αφήνει να εννοηθεί μια ευρύτερη σύμπνοια με το “ΝΑΙ” όλων των μελών της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ δεν είναι παρά μόνο η προσωπική άποψη που υιοθετούν οι υπογράφοντες. Όσα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας έχουν πάρει θέση μέχρι τώρα υπογράφουν με το ονοματεπώνυμό τους και το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο εργάζονται. Δεν χρησιμοποίησαν την όποια βαθμίδα τους για να προσδώσουν κύρος σε όποια θέση τους και ο λόγος είναι γιατί είναι η προσωπική τους άποψη και τίποτα παραπάνω. Ποιός είναι λοιπόν ο λόγος που υπογράφεται κατ’ αυτό τον τροπό;

Πορεία Αριστερή Φοιτητών
Η δύναμη περνά ΞΑΝΑ στους φοιτητές