Άνοδος της Πορείας Αριστερής στο Μαθηματικό Ηρακλείου – 1 έδρα στο Δ.Σ.

0
157

Η Πορεία Αριστερή σημείωσε άνοδο σε ψήφους στις φοιτητικές εκλογές στο Σ.Φ. Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Κρήτης λαμβάνοντας 36 ψήφους έναντι 27 πέρυσι.

Η Πορεία Αριστερή έδωσε μια δύσκολη μάχη, με αυξημένη συμμετοχή και στο ψηφοδέλτιο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες α) μέσα σε ένα έντονα εκλογικό κλίμα λόγω των τριπλών εκλογών που έρχονται β) χωρίς να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση γ) χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί συνέλευση του συλλόγου για μεγάλο χρονικό διάστημα δ) με την ύπραξη δυο συλλόγων φοιτητών στο ίδιο τμήμα ε) με την εφορευτική επιτροπή να κάνει ανοιχτές παρατυπίες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ακυρώθηκε μια ψήφος στην Πορεία Αριστερή επειδή η εφορευτική επιτροπή δε σφράγισε το φάκελο πριν μπει στην κάλπη.

Όσοι συμμετείχαν και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Πορείας Αριστερής στάθηκαν ΟΡΘΙΟΙ στο μεγάλο αγώνα για την ανασυγκρότηση των φοιτητικών συλλόγων, για την αλλαγή των συσχετισμών υπέρ του λαού. Οι πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν από όλες τις πλευρές δε στάθηκαν ικανές να κάμψουν τα άτομα που βρέθηκαν κοντά μας.

Ευχαριστούμε όσες και όσους μας στήριξαν. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Μέχρι τη νίκη! Venceremos! Hasta la victoria!