Φοιτητικές-σπουδαστικές εκλογές: ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΟΡΙΖΩ το μέλλον μου

1
103

Την Τετάρτη 7 Μάη τα βλέμματα όλης της κοινωνίας θα είναι στραμμένα στις εκλογές των φοιτητών.

Όσο και αν προσπαθούν να το υποβαθμίσουν από τα ΜΜΕ η αλήθεια δε κρύβεται:

Οι φοιτητικές-σπουδαστικές εκλογές είναι το μεγαλύτερο δημοψήφισμα της νεολαίας.

Από τις φοιτητικές-σπουδαστικές εκλογές θα φανεί αν η νεολαία -που έχει γίνει στόχος της πιο άγριας αντιλαϊκκής επίθεσης, που μαστίζεται από την ανεργία και την εργαστική αβεβαιότητα- θα συνεναίσει με την κυρίαρχη πολιτική ή θα δώσει μήνυμα αντίστασης.

Ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ΔΑΠ (ΟΝΝΕΔ) θα αξιοποιηθεί προπαγανδιστικά από την κυβέρνηση όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια για τα διάφορα νομοσχέδια.

Ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ΔΑΠ (ΟΝΝΕΔ) και την ΠΑΣΠ (ΠΑΣΟΚ) θα περάσει το μήνυμα ότι η νεολαία έσκυψε το κεφάλι και αποδέχεται την κυρίαρχη πολιτική.

Κανείς δε θα μιλήσει για τα πάρτι, τα σφηνάκια και τις σημειώσεις. Το μήνυμα θα είναι ένα: Η νεολαία δεν αντέδρασε.

Από την άλλη η αυξημένη αποχή, θα περάσει ένα ακόμα αρνητικό μήνυμα: Η νεολαία αδιαφορεί. Η νεολαία δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει την κατάσταση.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα! Να συμμετέχουμε ενεργά στις φοιτητικές-σπουδαστικές εκλογές! Να καταψηφίσουμε την αντιδραστική πολιτική και τις παρατάξεις ποιυ τη στηρίζουν!

Να αποδυναμώσουμε τις παρατάξεις της ηττοπάθειας, τις εξαρτημένες παρατάξεις που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σκύβουν το κεφάλι στην κυρίαρχη πολιτική.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ

Η κάθε ψήφος έχει αξία! Η συμμετοχή σπάει τη συνωμοσία της συναίνεσης! Να βγούμε στο προσκήνιο αλλάζοντας το συσχετισμό δύναμης προς όφελος της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας! Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και είναι στο χέρι μας!

Με τον ενωτικό μαζικό ανυποχώρητο αγώνα! Για ένα κίνημα διεκδίκησης και ανατροπής! Για να ξαναγίνουν οι σύλλογοι φοιτητών κέντρα αποφάσεων! Για να επέλθει ρίξη στην κυβερνητική πολιτική! Για συλλόγους ζωντανούς, δημιουργικούς!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ!

palogogen

Comments are closed.