ΟΧΙ στα χημικά του πολέμου στη θάλασσα της Μεσογείου

0
131

Σήμερα ξεκινά η καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας βορειοδυτικά της Κρήτης, που είναι από τις πιο βρώμικες και σκοτεινές υποθέσεις των τελευταίων ετών.

Για κάποιο ανεξήγητο αλλά μάλλον προφανή λόγο η κυβέρνηση και κυρίως ο Υπ. Εξωτερικών επέτρεψε να συμβεί αυτό το ανοσιούργημα στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που άλλες μεσογειακές χώρες το αρνήθηκαν με το αιτιολογικό ότι δεν διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές. Ενώ βέβαια εμείς τις διαθέτουμε στο έπακρο…

Ακόμη και η Αλβανία απέρριψε τα ανταποδοτικά οφέλη που της πρόσφεραν οι αμερικανοί προκειμένου να γίνει καύση των χημικών σε ειδικούς κλιβάνους.

Όμως η ημεδαπή ηγεσία για άλλη μια φορά δέχτηκε αυτό που οι άλλες χώρες αρνήθηκαν βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων.

Και προφανώς από αυτούς που έχουν διαλύσει τη χώρα ποικιλοτρόπως με το αζημίωτο βέβαια, δε θα περίμενε κανείς άλλες αποφάσεις. Από τα ΜΜΕ που επίσης στηρίζουν το καταστροφικό έργο της παρούσας κυβέρνησης και τα συμφέροντα των επιχειρηματιών που τους ταΐζουν, επίσης ελάχιστες προσδοκίες μπορεί να τρέφει κανένας.
Επομένως ό,τι κάνουμε πάλι μόνοι μας. Έχουμε το ελάχιστο χρέος να διαδώσουμε την επαίσχυντη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ καθώς και τις κινητοποιήσεις των ανεξάρτητων φορέων και συλλογικοτήτων που αγωνίζονται ενάντια στην οικολογική καταστροφή που θα πλήξει τη δημόσια υγεία, τον τουρισμό, την οικονομία, τις γαμημένες τις ζωές όχι μόνο των Κρητικών αλλά όλων μας.

Ας την εμποδίσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Niemands Rose μέσω Facebook