Στις 7 Μάη επιλέγουμε: Είτε με τη σύγκρουση είτε με την υποταγή

0
92

Δεν παρακολουθούμε απαθείς τις εξελίξεις. Αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε και νικάμε!

Στις 7 Μάη δίνεται η πρώτη μάχη, το μεγαλύτερο και αυθεντικότερο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ για την αποδοχή ή όχι της εφαρμοζόμενης πολιτικής πριν από τις ευρωεκλογές και τις εκλογές σε περιφέρειες και δήμους.

Τα βλέμματα όλης της κοινωνίας θα είναι στραμμένα στο φοιτητικο κίνημα και από δίπλα τους και τα κανάλια της διαπλοκής.

Η 7 Μάη είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να δείξουμε ότι η νεολαία δε σκύβει το κεφάλι, δεν αποδέχεται το μέλλον της ανεργίας, της ανασφάλειας, της εργασιακής περιπλάνησης.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ δίνει τη μάχη για την ανατροπή των συσχετισμών σε όφελος του λαού και της κοινωνίας ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ στις παρατάξεις που στηρίζουν ανοιχτά την αντιδραστική κυβέρνηση (ΔΑΠ-ΠΑΣΠ) αλλά και σε όσες παρατάξεις στην πράξη ακυρώνουν τον ενωτικό αγώνα για δωρεάν και δημόσια Παιδεία.

Στις 7 Μάη ψηφίζουμε-στηρίζουμε ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ γιατί ο δρόμος της υποταγής είναι ο δρόμος της ήττας. Η ίδια η ζωή μας έχει δώσει χρήσιμα διδάγματα για αυτό.

ΣΤΗΡΙΧΤΕ-ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ το οποίο παλεύει για τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή.

Να δικτυωθούμε πανελλαδικά, να μη δώσουμε τον αγώνα μόνοι μας. Να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα και να μην υποταχτούμε στο συσχετικό δύναμης.

Για την έφοδο στο μέλλον στηρίζουμε-συμμετέχουμε στην Πορεία Αριστερή.