Διαλύουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας!

0
132

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γάζες και γάντια είδος προς εξαφάνιση

 Ελλείψεις κυρίως στα φτηνά υλικά, όπως γάζες, γάντια και σύριγγες, αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης λόγω της διακοπής των προμηθειών από τις εταιρείες.
—————————————————

ΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Το βαμβάκι, πολυτέλεια!

 Στο τμήμα αιμοληψίας του ΙΚΑ Ζωγράφου, χθες το πρωί, οι ασθενείς που έδιναν αίμα περιορίζονταν μετά την ιατρική διαδικασία στο βαμβάκι και στην υπόδειξη της νοσοκόμας να το κρατήσουν για λίγο δυνατά πάνω στη φλέβα τους.

Οσοι ζητούσαν αυτοκόλλητο επίθεμα, λάμβαναν από την ίδια νοσοκόμα την απολογητική διευκρίνιση: «Δυστυχώς, μας τελείωσε το απόθεμα. Κι οι προμηθευτές αρνούνται να μας στείλουν άλλα»! Και να φανταστεί κανείς πως σ’ αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα απολύτως αυτονόητο ιατρικό υλικό, απ’ αυτά που βρίσκονται στο ντουλαπάκι του μπάνιου κάθε σπιτιού!

Ν.ΧΑΤΖ.
———————————————————-

ΕΚΑΒ

Σε νέα επίσχεση

———————————————————-

Γ.Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ

Επίσχεση εργασίας για οφειλές 5 μηνών

 Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο», διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή δεδουλευμένων πέντε μηνών. Τους οφείλονται, όπως καταγγέλλουν, αμοιβές που αφορούν νυχτερινή εργασία, αργίες και υπερωρίες.
——————————————————-

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ανέστειλε τη γενική εφημερία

 Με το «Θριάσιο» να λειτουργεί οριακά και τα δύο πανεπιστημιακά, «Αρεταίειο» και «Αιγινήτειο», να καταρρέουν οικονομικά, το «Αλεξάνδρα» ανέστειλε χθες τη γενική εφημερία του.
————————————————————

ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ – ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Τους χρωστούν τις εφημερίες του 2011

Πηγή: Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here