Όχι στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη

2
107

Πανεθνικός ξεσηκωμός ενάντια στους επιδρομείς κατακτητές

 Συνάδελφοι,

Οι ιμπεριαλιστές με επικεφαλής τις ΗΠΑ-Αγγλία-Γαλλία επιτίθενται σήμερα στη Λιβύη όπως ακριβώς έκαναν στη Σερβία, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν αλλά και δεκάδες άλλους λαούς πρωτύτερα.

Εκμεταλλευόμενοι τις εξεγέρσεις των λαών σε διάφορες χώρες της Αφρικής όπως οι Τυνησία-Αίγυπτος, οι ιμπεριαλιστές σε συνεργασία με μια ομάδα εθνοπροδοτών “εξεγερμένων” βομβαρδίζουν τον λαό της Λιβύης, σκοτώνουν αμάχους, προσπαθούν να ξαναχαράξουν τα σύνορα προς όφελος των μονοπωλίων.

Κανένας εφησυχασμός! Στα πλαίσια του οξύτατου ανταγωνισμού για ξαναμοίρασμα των σφαιρών επιρροής οι συγκεκριμένες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, με την ανοχή των Ρωσία-Κίνα, έστρεψαν την προσοχή τους στη Λιβύη, με στόχο την εκμετάλλευση των πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και του άλλου ορυκτού πλούτου της χώρας αλλά και τον έλεγχο της κατάστασης σε μια ήπειρο που εξεγείρεται ενάντια στην εκμετάλλευση. Είναι ένας ακόμα ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην αλυσίδα των πολέμων που ξεκίνησε η Αμερική από την 11η Σεπτέμβρη του 2001.

Δε μένουμε απαθείς. Δε κρατάμε ίσες αποστάσεις. Πανεθνική αντίσταση ενάντια στους κατακτητές. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των λαών για εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία.

 – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!

– ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΙΒΥΚΟ ΛΑΟ!

– ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!

– ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

– ΈΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!

 Πορεία Αριστερή Φοιτητών

Πορεία Αριστερή Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών

Πορεία Αριστερή Εκπαιδευτικών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here