«Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ»

0
180

Δείτε το κάλεσμα σε PDF μορφή από εδώ.

39 χρόνια μετά, η εξέγερση του Πολυτεχνειου, παρότι έχει κατασυκοφαντηθεί και διαστρεβλωθεί από το σύστημα αλλά και «αριστερούς» συνεχίζει να μην είναι μια τυπική επέτειος, αλλά διαδήλωση …

39 χρόνια μετά, η εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στη αμερικανοκίνητη χούντα παραμένει επίκαιρη και φωτίζει τη πάλη του λαού. Αιτήματα που είχαν οι φοιτητές και ο λαός και χρωμάτισαν την εξέγερση όπως «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»,»ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ,ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ» παραμένουν ζωντανά ακριβώς διότι είναι ανεκπλήρωτα και αποκτούν νόημα στο σήμερα μαζί με τα συνθήματα ενάντια στην Ε.Ε. και τα μνημόνια. Ακριβώς διότι η σημερινή πραγματικότητα αναζητά τα δικά της πολυτεχνεία.

Διότι οι αγώνες του σήμερα έχουν τις δικές τους απαιτήσεις, τις δικές τους ανάγκες και δυσκολίες, μα το πολυτεχνείο μας φωνάζει ότι η πάλη ενάντια στην εξάρτηση και το φασισμό, η αντίσταση στην βάρβαρη επίθεση αλλά και η ανατροπή του αύριο είναι ζητήματα που μπορεί να απαντήσει μόνο το λαϊκό κίνημα.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η Πορεία Αριστερή, που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, σας καλούν στην κοινή Εκδήλωση – Συζήτηση στις 16/11, Αμφιθέατρο Σ.Π. της Κνωσσού, στις 20:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here