ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝ.Α.Κ. ΣΤΗΝ 3η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ “ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ”

0
156

Η Ενιαία Αριστερή Κίνηση απευθύνει στην Συνδιάσκεψη και σε όλους σας, θερμό συντροφικό χαιρετισμό. Ευχόμαστε η Συνδιάσκεψη να αποτελέσει ένα ουσιαστικό, αποδοτικό και αποφασιστικό ορόσημο για την παραπέρα πορεία. Η ΕΝΑΚ παρακολουθεί στενά και ασταμάτητα τις προσπάθειες , τπς δραστηριότητες και τους αγώνες σας για την ανάδειξη και προώθηση των μεγάλων προβλημάτων που – διαχρονικά – έχουν  δημιουργήσει το εγχώριο μπλόκ εξουσίας και τα διεθνή καπιταλιστικά – ιμπεριαλιστικά κέντρα – και –  στον τομέα της εκπαίδευσης, των επιστημών και ευρύτερα της νέας γενιάς της πατρίδας μας. Μόνο και μόνο τα τεράστια ποσοστά της ανεργίας στις νέες ηλικίες και στο νέο επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, φτάνει για να καταγραφεί η σύγχρονη πραγματικότητα αλλά και οι προοπτικές που διαμορφώνονται..

Παρακολουθύμε, επίσης, στενά τους αγώνες και τις προσπάθειές σας για ένα ριζικά διαφορετικό προσανατολισμό στο πολιτικό πλαίσιο και στη δομή του φοιτητικού και εκπαιδευτικού κινήματος, για ένα τίμιο αγωνιστικό προσανατολισμό, μαζί και δίπλα με την εργατική τάξη, μαζί και δίπλα με την εργαζόμενη και άνεργη Ελλάδα. Σήμερα η χώρα μας και ο λαός της δέχονται μια διαρκή και ολοένα εντεινόμενη επίθεση απο τα ιμπεριαλιστικά – καπιταλιστικά – ευρωζωνικά κέντρα, που σε απόλυτη συμπαιγνία με το εγχώριο μπλοκ οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, κατασκευάζουν ένα σκηνικό απόλυτης λαικής κοινωνικής εξόντωσης και ακόμα ισχυρότερης –  ακόμα βαθύτερης – εξάρτησης. Σε αυτές τις συνθήκες και μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση, εκτιμούμε και πιστεύουμε οτι η λαική αντίσταση και ιδιαίτερα το πολιτικά ωριμότερο κομάτι της, μπορεί και πρέπει να συντονίσει, να οργανώσει, να επιταχύνει τη δράση του, να κάνει βήματα και άλματα μπροστά. Να προχωρήσει και να εκφράσει ενιαία, θέσεις και πολιτικές –  συγκροτημένες και ολοκληρωμένες –  μέσα στο λαό και την νεολαία της πατρίδας μας και να χαράξει νέες προοπτικές. Να προχωρήσει μπροστά με δύναμη, πίστη και αισιοδοξία. Ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στην 3η Συνδιάσκεψη. Η ΕΝΑΚ στέκεται εκεί, δίπλα σας, μαζί σας στον κοινό σκοπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.