Διμερείς συζητήσεις Πορείας Αριστερής – Αγωνιστικών Κινήσεων για την “Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία”

0
80

Με θέμα τη συγκρότηση της “Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία” έγιναν συναντήσεις σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα μεταξύ Πορείας Αριστερής και Αγωνιστικών Κινήσεων. (Είχαν προηγηθεί το Φλεβάρη συναντήσεις σε Ηράκλειο και Αθήνα).

Οι συζητήσεις έγιναν σε συντροφικό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων για το χαρακτήρα της “Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία” αλλά και για τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο χώρο της νεολαίας.

Στη συζήτηση φάνηκε ότι είναι κεντρικής σημασίας είναι η εκδήλωση της Αθήνας στις 2/2 αλλά συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να γίνουν εκδηλώσεις και σε άλλες πόλεις. Από μεριάς μας και στις δυο συναντήσεις χαρακτηρίσαμε το κείμενο της Πρωτοβουλίας, κείμενο που αποτελεί βάση για συζήτηση και συνεργασία χωρίς όμως να χάνεται η αυτοτέλεια των δυο σχημάτων. Για τη συζήτηση του Ηρακλείου θα υπάρξει αναλυτικότερο κείμενο σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here